‘Nog geen maximaal gebruik van nieuw sportcomplex De Wedert’

Foto: Evert Meijs

Inmiddels is het alweer bijna een half jaar geleden dat sportcomplex De Wedert feestelijk is geopend. In dit half jaar hebben al veel inwoners en verenigingen de weg ernaartoe gevonden. Dit betekent echter nog niet dat er al maximaal gebruik wordt gemaakt van het sportcomplex, zegt de gemeente.

Op dit moment zijn er zeven verenigingen die vast gebruikmaken van het zwembad en acht van de sporthal. In de weekenden en na schooltijden is er vaak nog ruimte vrij in de sporthal voor andere verenigingen en particulieren. Ook van het zwembad kan met name op donderdag en in de weekenden nog genoeg gebruikgemaakt worden.

Je hoeft niet per se bij een vereniging te horen om het zwembad of de sporthal te kunnen reserveren, zo benadrukt de gemeente. Het is ook mogelijk om incidenteel gebruik te maken van het complex, wanneer je bijvoorbeeld een lekker potje wilt komen zaalvoetballen.

Bijeenkomst

Mocht je een locatie zoeken voor een meer formele of zakelijke bijeenkomst? Sportcomplex de Wedert heeft ook een vergaderruimte beschikbaar waar je gebruik van kunt maken.Reserveringen kan via de website van gemeente Valkenswaard, onder ‘ruimtes reserveren‘.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl