December bij de Hofnar: Kinderhelden en het theater als kroeg

Foto: Valkenswaard Nieuws

Een bomvolle agenda voor theater De Hofnar in de finalemaand van 2019. In december staan tal van boeiende artiesten op de bühne. Voor het volledige programma, klik HIER.

Een aantal leuke optredens zijn al uitverkocht, van bijvoorbeeld Gerard van Maasakkers en Ali B. Maar er blijft nog genoeg leuks over waar je kunt vertoeven. Zo staat op 12 december bijvoorbeeld cabaretier Rayen Panday op het podium. Panday vraagt zich in zijn vijfde solo af: wat is er nog écht speciaal? Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af.

Verder zijn er nog tickets beschikbaar voor Karin Bruers op 6 december en voor de try-out van De Liefde Begraven van Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen.

Het Grote Café KonZert

De KonZert Band presenteert: Het Grote Café KonZert – Het beste uit 2019 jaar muziek. De theaterzaal wordt op 21 december omgetoverd tot een sfeervol bruin café, met zitjes en statafels. De band laat hits uit 2019 jaar muziekhistorie voorbij komen, waarbij de nummers in originele of bijzondere samenstelling, stijl en sfeer zullen worden gespeeld.

Een avondvullend muzikaal programma, waarbij het publiek, kan en mag meedoen! Kortom een avond die rood omcirkeld in je agenda moet staan! Nieuwsgierig? Kijk op: www.cafekonzert.nl.

Ernst, Bobbie en de rest

In deze nieuwste Ernst en Bobbie-familieshow staan zoals gewoonlijk grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen centraal. Ernst en Bobbie krijgen een onmogelijke opdracht: ze moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar zijn natuurlijke omgeving. Om deze opdracht tot een goed einde te brengen, besluiten ze af te reizen naar de jungle. Het zou een makkelijke klus moeten worden maar natuurlijk gaat er weer veel, heel veel mis.

Samen met de hulp van de kinderen uit de zaal loopt ook dit avontuur toch weer goed af. Een doldwaas en muzikaal avontuur waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en minstens zo veel voor de ouders.

Wegens succes is er een tweede voorstelling bijgeboekt. Daarom spelen Ernst en Bobbie tweemaal op 29 december. Tickets vind je HIER.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl