FOTOTRIP: Carnavalk, kleuterschommel en een paard in de mist

Foto: Evert Meijs

De camera staat dit keer kort bij het visitekaartje van ‘Eet met je hart’ en bij een mooie gevelsteen. Een rijpaard is te zien in de verte en nabij de Carnavalk komt een nieuwe kinderschommel in het park. Dit is de elfde Fototrip door Valkenswaard.

Tot en met 15 december loopt de actie ‘Eet met je hart’. Iedereen in een restaurant wordt uitgenodigd 1 euro per tafel extra bij te dragen aan de stichting Met je Hart.

Visitekaartje Eet met je hart Restaurant - Evert Meijs

Het carnavalsseizoen is van start en dus zien we daar plots de Carnavalk weer verschijnen. Het ‘dubbele’ kunstwerk is omgekeerd.

De Carnavalk staat weer omgekeerd op zijn voetstuk. Evert Meijs
De Carnavalk staat weer omgekeerd op zijn voetstuk.

Door gunstige zonnestralen is deze bijzondere gevelsteen uit 1936 goed te lezen. Hij zit in het gebouw van GGzE De Boei aan de Pastoor Van Vroonhovenstraat. Wie herinnert zich nog de Vereniging Rehoboth?

Gevelsteen Vereniging Rehoboth Pastoor Van Vroonhovenstraat De Boei - Evert Meijs

In het Van Bestpark worden voorbereidingen getroffen om voor de jeugd een schommel te plaatsen. Hierdoor wordt het park nóg aantrekkelijker.

Schommel Van Bestpark - Evert Meijs

 

Hoe mooi kan een vroege winterochtend zijn. Het grazende rijpaard steekt af tegen de felle zon, die al probeert om door de mist heen de aarde te verwarmen.

Paard Mist - Evert Meijs

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl