Amateurboksers rammen in Antoniuskerk in Valkenswaard

Foto ter illustratie
Foto: Pixabay

Out of the Boks is het allereerste boksgala van Valkenswaard. Op 21 maart 2020 staan de amateurboksers op een wel heel bijzondere locatie klappen uit te delen: in de Antoniuskerk aan de Eindhovenseweg.

Dertig amateurboksers stappen over een aantal maanden in de ring, waar de Antoniuskerk het decor is. Het evenement is speciaal opgezet voor mensen die totaal geen ervaring hebben in de sport, maar het wel eens willen proberen. “Of je nu wint of verliest, het is allemaal voor het goede doel”, zegt de organisatie.

Die goede doelen zijn Sorriso Kids en het KWF kankerbestrijding. Sorriso Kids is een stichting gestart door de Valkenswaardse Lonneke Das en heeft als doel om voor de kansarme kinderen in Arraial d’Ajuda (Brazilië) goede opvang te zorgen. Deze opvang omvat gezonde voeding, zorg, scholing, ontspanning, sport en spel voor ongeveer 130 kinderen.

Tekst gaat verder onder de video

KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker. Dat doen ze door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving.

Tickets

Drie maanden gaan de onervaren boksers aan de slag onder professionele begeleiding. Zo worden ze klaargestoomd voor het gevecht op 21 maart. Wil jij hier bijzijn? Klik dan HIER. Tickets kosten aan de VIP-tafel 200 euro per stuk, een tafel aan de ring 165 euro per stuk en overige tickets 135 euro per stuk.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl