Misdrijven in Valkenswaard en Dommelen centraal in Bureau Brabant

Foto: Pixabay

Meerdere woninginbraken in Dommelen en de mishandeling van een weginspecteur in Valkenswaard. Komende maandag staan deze twee zaken centraal in Bureau Brabant, het tv-programma van Omroep Brabant waar de politie om de hulp van kijkers vraagt.

Voor het misdrijf in Valkenswaard kijken we terug naar 21 mei 2019. Die dinsdagmiddag wordt rond half 5 een weginspecteur van Rijkswaterstaat op een carpoolplaats bij een hotel aan de A2 mishandeld, door inzittenden van een witte Volvo V60. De politie toont bij Bureau Brabant compositietekeningen van de daders, een man en een vrouw. Het vermoeden is dat de man een geoefende vechtsporter is.

De woninginbraken in Dommelen vonden recenter plaats. Helaas komt het nog vaak voor. In de nacht van zondag 3 op maandag 4 november is drie keer in een huis ingebroken, door dezelfde dader. Eén keer bleef het bij een poging. De politie laat verschillende beelden van de inbreker zien. De vraag is natuurlijk eenvoudig; wie weet wie dit is? Hij weet binnen te komen door te flipperen. Een veel gebruikte methode, maar gelukkig ook makkelijk te voorkomen. Simpelweg je deur op het nachtslot doen.

En verder

Ook aan bod komen een inbraak in een hotel/café in Den Dungen, een inbraakpoging in Helmond en de diefstal van een bestelauto, ook in Helmond.

Maandag om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdag 17.00 uur.

 

Like onze FACEBOOKPAGINA of schrijf je in voor de NIEUWSBRIEF en mis niets

Valkenswaard Nieuws is onderdeel van Klinkr Media. Meer info? Bezoek KlinkrMedia.nl